Beau Glamping, voor iedereen die van natuur én stijl houdt!

Ontdek de schatten van de Veluwe

De Veluwe is veel meer dan alleen een mooi stuk natuurgebied, het heeft een lange historie en mede daardoor een zeer diverse en interessante cultuur. 

Ontdek prachtige historische Veluwse dorpen, de eeuwenoude Hanzesteden Hattem, Elburg en Harderwijk of één van de landgoederen en kastelen.

Maar ook voor de musea liefhebber is er genoeg te vinden. Van moderne kunst tot oude ambachten en oorlogshistorie.


Beleef het heden én verleden op de Veluwe!


Paleis Het Loo  

Op ongeveer 14 km afstand van Beau Glamping bevindt zich het prachtige Paleis Het Loo.

Museum Paleis Het Loo behoort tot de meest populaire musea van Nederland. Het beroemde museum ligt aan de rand van Apeldoorn en is 300 jaar bewoond geweest door de Oranjes. Sinds 1984 is het het als Nationaal museum Paleis Het Loo opengesteld voor publiek.

Paleis Het Loo is een echte aanrader. Kaartjes voor Paleis Het Loo zijn te koop bij de receptie van het hotel.Kröller-Müller Museum  

Midden tussen 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen ligt het Kröller-Müller Museum. De unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur zorgen voor een bijzondere ervaring. Het museum bezit de tweede grootste Van Gogh-verzameling ter wereld met bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen.

Dus kun je niet kiezen of je een dagje de natuur in wilt of cultuur snuiven, dan is dit de perfecte combinatie. Kasteel Cannenburch  

Veldmaarschalk Maarten van Rossem boude Kasteel Cannenburch op de ruïne van een middeleeuwse burcht. De oorspronkelijke bewoners van het rijk ingerichte edelmanshuis nemen je graag mee terug in de tijd. Het kasteel, het bouwhuis en het park zijn op eigen gelegenheid te bezichtigen door middel van een audiotour of app.

Benieuwd naar hoe het eruit zag in de 18e eeuw, dan is dit de plek waar je moet zijn.