Beau Glamping, voor iedereen die van natuur én stijl houdt!

Pak je verrekijker erbij

De Veluwe zit vol met wilde dieren. De beste kans op een wildontmoeting met deze Veluwe-bewoners is 's morgens vroeg of juist tegen schemering.

Je vergroot de kans op zo'n ontmoeting door gebruik te maken van de wildschermen die er op verschillende plekken op de Veluwe zijn geplaatst. De wildschermen zijn alleen te bezichtigen met een gids.


Wildschermen

Natuurtheater, Hoenderlose Bos
Hemellootjes, Vierhouterbos
Tongerenseweg, Vierhouterbos
Witte Hoogt, Speulderbos
Ringakker, Spelderholt
Alvenschoten, Hoog Buurlo
Laak, Sprielderbos
Paardenwei, Noorderheide


Wild kijken in Nunspeet  

VVV Nunspeet biedt diverse wildtochten aan, zo hebben zij een Wildspeurtocht van circa 2,5 uur. Deze tochten worden vanaf 1 maart tot 15 september aangeboden en vinden plaats op donderdag en zaterdag. De prijs voor deze speurtocht is €6,75. Ook is het mogelijk ook een Wild-fietstocht te doen. In mei, juli en augustus kun je meedoen aan een stevige fietstocht van circa 20-25 km. De prijs hiervoor is €8,75.

De tochten dienen altijd te worden gereserveerd bij VVV Nunspeet.
0341 27 47 47 of kijk voor meer informatie op de website.


Met de boswachter op pad  

Tussen Ugchelen en Hoenderloo ligt het Natuurtheater, een echte skybox voor wildspotters! Van april tot september zijn er verschillende excursies met de boswachter naar het natuurtheater.

In Wildarena Hemellootjes en Witte Hoogt kun je in de open lucht door kijksleuven naar wild kijken. Je moet hiervoor heel stil zijn, dus is het extra spannend. Ook deze plek is enkel met een excursie te bezoeken.